• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ F10/11/12/13 ] BMW 528 не вмикається режим Drive на коробці

Apple

Пользователь
Joined
Nov 17, 2011
Messages
77
Город
Киев
Доброго дня, авто BMW 528 Xdrive 2014 США, при перевезенні коробка автомат була переведена в режим нейтраль, після доставки в Україну коробку перевели в режим паркінг. Але після заведення двигуна і ввімкненні D коробка одразу повертається в положення P. Двері всі закриті. Хто стикався з подібною проблемою, підкажіть плз як вийти з положення. Дякую.
 
масло в коробке проверь
 
Компютер видає таку помилку
 

Attachments

  • IMG_1475.JPG
    IMG_1475.JPG
    140.4 KB · Views: 47
А как вы ставили машину в нейтраль и как снимали обратно? Может банально недовыключили
 
В нейтраль ставили в америці щоб можна було її катати туди-сюди для погрузок на евакуатор і в портах, знімали з нейтралі - відкрутили болтик на коробці, який підмімає-опускає ричажок, який і переводить в нейтраль. Вже робили це тут у нас на сто разів 10, завжди одне і те ж саме - з нейтралі знімає і переводить в паркінг, але D і R не включається.
 
Может надо катнуть машину вперед-назад,просто флажок отпущен а в АКПП механизм остался взведенным.
 
Навряд чи, тоді б в N попадала а не на P. Коли включаєш D вона дьоргається хоче починати їхати, але моментально стає в P.
 
статуси дверей точно правильні? А якщо ремінь безпеки застібнути?
 
На щитку не видає що якісь двері, капот чи ще щось відрите. Ні, пристібнуті ремені не допомагають. Ну і щось не закрите не видавало б помилку в компютері.
 
Дорога тоді одна - до майстрів по акпп
 
Мав я схожу ситуацію на Ф10, притягнули на евакуаторі (закипіла, помпа електрична накрилась). Рейнгольдом скинув адаптиви і поїхала
 
Back
Top